Monday, January 25, 2010

No rules

Meie viimane õhtu Gold Coast`il möödus väsitavalt, sest Margel ja Kätlinil ei tulnud und :). Aga sellegipoolest ootasid meid hommikul kell 6 nende valmistatud juustusaiad koos kohviga. Kodune tunne kohe...

Hüvastijätt ja taaskordne lennujaam. Seekord 8t 20min ja Malaisia tervitab taas. Vaid üheks ööks ja pooleks päevaks. Selle aja jooksul jõudsid meiega ühineda uued reisiseltsilised Tallinnast - Jaanus, Kelli ja Anne-Ly. Ütlesime adios Harrile, kes kindlasti on kurb, et Kambodza tema reisiplaani seekord ei mahtunud. Business, mis muud. Ja Eedu alustas samuti koduteed.

Vähem, kui paari tunniga jõudsime Phnom Penh`i, Kambodza pealinna. Meil oli vastas kohalik Bob, kes pidi sõidutama meid Shinoukville, linnakesse mere ääres, kus ootas Beach-Road hotell. Koos ca 20 kaasmaalasega, kes seal lühemat või pikemat aega veetnud oli.

Mul ei tule ette, kes selle võrdluse "country, where is no rules", ütles, kuid õigus tal igatahes oli. Et reegleid ei ole, panin rolleriga matsu ja veedan ülejäänud puhkuse rahulikult. Ausalt öeldes on ju päikesest, soojast mereveest, ujumisest, õllest ja kõigest muust juba kopp ees ka :). Mis teised toredat teevad, annan varsti teada.

No comments:

Post a Comment