Friday, January 15, 2010

Tasmaania II

Tervitused taas kõigile, kes oma uudishimu taltsutada ei suuda ja tahavad teada, mida inimesed puhkusel teevad :)

Jõudsin oma jutuga vist sinna, kui alustame teed Hobart`ist idarannikule. Et ostetud sai ka tagasipilet Melbourne, peame Launceston`is olema 15.01. lõunaks. Taas neli päeva, mis mööduvad väga kiiresti. Tasmaania on ca 360 x 300 km pindalaga. Meie teekonnaks kujunes ca 300 km, liikudes mööda käänulist rannaäärt.

Bicheno, väike rannaküla, oli meie esimeseks ööbimiskohaks idarannikul. Ca poolel teel sinna avanesid esimesed imekaunid vaated lahtedele ja laguunidele. Samas, pikka peatust ei teinud, sest järgmisel päeval tahtsime tulla tagasi Freycinet National Park`i. Bicheno`s ootas meid majutus põhimõtteliselt kämpingus. Samas, elutuba köögiga ja veel kaks tuba 200 AUD eest polnudki paha.

Et õues langeb temp öösel ca 10 c peale, siis randa päevitama ja ujuma minna ei saanud. Kämpa peremees soovitas meil küll randa õhtul minna, aga hoopiski pigviine vaatama. Peale 9 pidid nad randa magama tulema. Et meil ei olnud ettekujutust, kust täpselt neid leida, siis peale Rometi neid keegi ei näinudki. Tal õnnestus pingviinid ka videosse saada. Olid sellised pisikesed mänguauto suurused mustad tegelased.

Probleem on Tasmaanias wifi`ga. See oli ka üks põhjus, miks blogi sissekanded hiljem tulevad. Järgmises sissekandes rahvuspargist, Tasmaania kuradist ja St Helens`i jõudmisest.

No comments:

Post a Comment